Stenskott? Vänta inte med att laga eller byta din trasiga vindruta.

Att sprickor i vindrutan gör det svårare att ha full koll framåt är ingen nyhet – sikten försämras ju för varje repa, stenskott och spricka som uppstår.

Men vad många inte känner till är att vindrutan är en viktig del i bilens bärande konstruktion. Så om du har en spricka i vindrutan är det bra att byta ut den, vänta inte för länge.

En vindruta är betydligt mer än ett skydd mot väder och vind. Den är en viktig del av bilens bärande konstruktion och bidrar till karossens styvhet och krocksäkerhet. Det är betydelsefullt inte minst eftersom airbagen tar stöd av rutan vid en kollision. Dessutom innehåller din vindruta ofta laser, sensorer och kameror som ytterligare bidrar till din och dina medtrafikanters säkerhet. Det talar för att du ska välja en Audi Originalruta nästa gång du byter. Och att du låter våra experter göra jobbet.

Just nu får du nya originaltorkarblad på köpet när du byter vindruta.

När du lämnar in din bil hos oss kan du vara säker på att den tas om hand på rätt sätt. Vi är experter på Audi och har alla de verktyg och originaldelar som krävs för att bilen alltid ska vara en Audi – även om byter vindrutan eller någon annan viktig säkerhetsdetalj.

Erbjudandet gäller t o m 31 augusti 2021.

Fem anledningar att välja en Audi Originalvindruta:

 1. Den är en del av bilens bärande konstruktion.
  Vindrutan i din Audi utgör en del av bilens bärande konstruktion. Dess utformning, kvalitet och montering är därmed avgörande för karossens styvhet och krocksäkerhet.
 2. Den agerar stöd till airbagen vid en kollision.
  Vindrutan i en modern Audi ger stöd till krockkudden vid en kollision. En korrekt monterad vindruta är därför viktig för att airbag-systemet i din Audi ska fungera optimalt.
 3. Den innehåller ofta viktig säkerhetsteknik.
  Många förarassistansfunktioner såsom laser, sensorer och kameror förlitar sig på vindrutan för sin funktion. Därför är det viktigt att ersättningsrutan har exakt samma egenskaper som vindrutan i din Audi när den var ny.
 4. Den är perfekt anpassad till din Audi.
  En Audi Originalvindruta är tillverkad med extrem precision för att passa just din Audi och dess egenskaper.
 5. Vi kalibrerar alla säkerhetssystem korrekt.
  En Originalvindruta från Audi garanterar att säkerhetssystemen i din bil fungerar och att säkerhetsnivån i din Audi är lika hög som när den lämnade fabriken.

Just nu får du nya originaltorkarblad på köpet när du byter vindruta.

Välkommen till oss på Audi Stockholm | Göteborg | Malmö | Helsingborg.

Erbjudandet gäller t o m 31 augusti 2021.

Publicerat: 1 april, 2020 Senast ändrad: 22 juni, 2021
Skrivet av Din Bil Servicemarknad