FOTO: Din Bil

Bästa presenterna för Audi-ägaren

Prylar till alla som åker Audi, eller som uppskattar god design. Här tipsar vi om allt från racinginspirerade kläder till trendiga skidglasögon och radiostyrda bilar.

Prylar för de små passagerarna…

1. Trampbil

Något för små Audi-fans att börja träna på – en tuff Audi Junior Quattro med integrerad tuta i ratten och med låg ljudnivå på däcken. Utrustad med klarglas i strålkastarna och bakljus i 3D. En komplett design som är trogen originalet. Släpvagn finns som tillbehör. Färger: Silver eller röd.

2. Racingskor

Perfekt till den minsta passageraren – ett par racingskor i storleken 17-18 i en sportig design. Det ska börjas i tid, det som snabbt ska bli.

3. Radiostyrd bil Audi R8 LMS

Ett litet steg på vägen mot drömbilen –det kan bli en tuff kamp om fjärrkontrollen mellan de stora och minsta i familjen. En cool och snabb radiostyrd bil i skala 1:24 av den bil som Audi kör i Le Mans 24-timmars race. Från tre år och uppåt.

…och de stora

4. AudiSport pepparkvarn

För den matglade – en elektrisk pepparkvarn med motorljud som kommer att göra succé bland matgästerna. Två olika ljudsekvenser.

5. Audi sportklocka

För den som uppskattar tidlös och sportig design – en klocka i mattsvart mjuk silikonrem och fiberglas som tål ett aktivt liv. Passar både till kostym och till fritiden.

6. Nyckelring & smartphone-hållare

Smart hållare till mobilen, fäst i en nyckelring, så att den alltid finns tillhands.

7. Mobilskal

Till alla Audi-fans som vill styla sin telefon – ett smakfullt mobilskal med Audi logotyp i svart.

8. Nyckelring i läder

Ett måste för den stilmedvetne föraren – en klassisk nyckelring i läder med ringarna som kännetecken.

9. Keps

För den som uppskattar stil och klass, den svarta kepsen med Audi-logotyp passar både kvinnor och män, gammal som ung… Stil har ingen ålder.

10. Skidglasögon

När man vill se bra ut, i backen – ett par ultralätta sportiga skid- och solglasögon som tagits fram i samarbete med Gloryfy. Allt-i-ett-skydd med en okrossbar design.

Sortimentet av profilprodukter varierar något hos våra olika anläggningar. Kontakta oss därför gärna inför ditt besök för att vara säker på att den produkt som du är intresserad av finns i vår butik.
Samtliga produkter går att beställa hem med en leveranstid på mellan två till fem dagar. Många av produkterna kan du även köpa direkt i webbshopen.
Med reservation för slutförsäljning.

Publicerat: 12 december, 2016 Senast ändrad: 15 januari, 2023
Skrivet av redaktionen

Vi i redaktionen är erfarna biljournalister och bilentusiaster som här samlar all information bilägare kan ha nytta utav.