FOTO: Erik Hagman

Stort mervärde när du väljer märkesverkstad

På våra serviceverkstäder står alltid kundens önskemål i fokus. För oss handlar det om att erbjuda bästa tänkbara service för dig och din bil.
– Det finns flera betydande fördelar med att lämna in bilen på en auktoriserad märkesverkstad, framförallt vill jag lyfta den samlade kompetens och information som finns, säger Marcus Valsjö, servicechef på Audi Stockholm Östermalm.

Han fortsätter:
– Det skapar trygghet för dig som kund att våra servicetekniker löpande deltar i bilimportörens utbildningsprogram och alltid har tillgång till uppdaterade instruktioner, samt diagnos/specialverktyg.

4 goda skäl att välja oss:

Kunskap och de senaste uppdateringarna
På våra verkstäder blir din bil väl omhändertagen av välutbildade och kunniga servicetekniker, som är experter på Audi. Samtliga Audi-verkstäder inom Volkswagen Group följer de standards som krävs för att kunna vara en auktoriserad märkesverkstad. Förutom krav på de specialverktyg som ska finnas och hur verkstaden ska se ut, finns även krav på fortlöpande utbildning av servicetekniker och uppdateringar av programvaror.

För att säkerställa att detta upprätthålls genomgår våra servicetekniker kontinuerligt olika tester som bekräftar deras kunskaper. Som Audi-kund kan du därför vara säker på att våra mekaniker hänger med i den snabba utvecklingen och är uppdaterade på den senaste tekniken i din bil.

Säkerhet och trygghet
Originaldelar, specialverktyg och stort kunnande om just din Audi garanterar säkerhet, ger trygghet och ökar livslängden på din bil.
Våra verkstäder ger 12 månaders eller 1 000 mils garanti på alla reparationer enligt MRF:s riktlinjer. På originalreservdelar ges dessutom en 24-månadersgaranti. Denna garanti täcker även eventuella följdskador som den skadade reservdelen orsakar. Du får även helt kostnadsfritt en extra trygghet med Audi Mobilitetsgaranti när du gör Grund- eller LongLife Service.

FOTO: Erik Hagman

Ökat andrahandsvärde
Eftersom vi är experter på Audi kan vi enklare både hitta och rätta till mindre problem innan de förvandlas till stora problem. Med en stämpel i serviceboken från vår verkstad får du också bättre betalt när du säljer eller byter in din bil.

Smidig och flexibel serviceinlämning
Med fem olika inlämningsalternativ finns det alltid hitta något alternativ som passar bra och är smidigt för dig. Allt ifrån att du lämnar din bil dagen innan till att vi hämtar och lämnar hos dig.

5 smidiga sätt att lämna in din bil:

När det är dags för service kan du välja mellan fem olika inlämningsalternativ. Vi vill underlätta för dig så mycket som möjligt genom att erbjuda dig valmöjlighet och flexibla alternativ.

Direkt
För dig som vill ha allt förberett innan och ingen väntetid! Du lämnar snabbt och enkelt ifrån dig bilnyckeln på morgonen.

Dagen innan
Du lämnar in din bil dagen innan service och då går vi samtidigt igenom vilket jobb som kommer att utföras.

Vi hämtar och lämnar
Vi hjälper dig om du inte vill eller har möjlighet att åka fram och tillbaka till verkstaden. Då hämtar vi din bil, servar den och lämnar tillbaka den servad och klar enligt dina önskemål. Smidigt och bekvämt!

Bokad tid
Med bokad inlämning mellan kl 09.00–15.00, slipper du kölapp och eventuell väntetid. En av våra servicerådgivare hjälper dig direkt när du kommer.

Morgon
Alternativet för dig som behöver en mer flexibel tid för lämning och inte vill bestämma tid i förväg. Du kommer in när det passar dig mellan kl 07.00-09.00 och lämnar bilen när det blir din tur. Vi bjuder självklart på kaffe medan du väntar!

Publicerat: 6 mars, 2017 Senast ändrad: 15 januari, 2023
Skrivet av redaktionen

Vi i redaktionen är erfarna biljournalister och bilentusiaster som här samlar all information bilägare kan ha nytta utav.